Keyif Çayı
Türkiye’de çay yalnızca Doğu Karadeniz’de yetişir. Çay bahçelerinden yılda 4 kez ürün alınır. Kışı kar altında geçiren bitki yaklaşık 8 ay sonra ruhu kendini yenilemiş ve gençleşmiş olarak Doğu Karadeniz’de çay üzerinden doğaya geri döner. İlkbaharda dinlenmiş ve güçlenmiş olarak çıkan ilk çay bitkisi nisanda filiz vermeye başlar. Yılın ilk ürünü mayıs ayında körpe iken toplanır. Bu mevsimde toprak nemli ve çay enerji yüklüdür. Tea1986 Keyif markalı çayımız 4 hasattan toplanan çayların belirli oranda harmanlanmasından oluşturulur.
İYİ ÇAY DEMLEMEK İÇİN
PORSELEN DEMLİK
VE KİREÇSİZ SU KULLANILMALIDIR.
KURU DEMLİĞE YETERLİ ÇAY
KOYULDUKTAN SONRA DEMLİĞİ
BUHARDA BEKLETİNİZ.
DEMLİĞE SICAK SU İLAVE
EDERKEN SUYU BİR
NOKTADAN DÖKÜP ÇAYI
MÜMKÜN OLDUĞU KADAR
ISLATMADAN YAPINIZ.
İYİ BİR DEM
ELDE ETMEK İÇİN (DEMİ KAYNATMAYINIZ) KAYNAYAN
SU BUHARI ÜZERİNDE ÇAYIN
DİBE ÇÖKMESİNİ BEKLEYİNİZ.